search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
335 gösterim
AngularJs ile bir sayfada Calender yani takvimden tarih seçmeye çalışıyordum. Ancak bu modülü, mevcut modülümün içine dahil edemedim.

Farklı modülleri nasıl kendi projemde kullanabilirim. Örnek verebilcek olan var mı?
Javascript kategorisinde 2.0k puan

1 cevap

0 oy
angular.module('module', []) diye belirtip geliştirdiğimiz modülleri diyorsun herhalde.

Module dediğimiz şey bir uygulamaya denk geliyor. Yani bütün uygulamanın tamamına da module diyebilirsin, sadece bir div içinde yazdığın kısma da. Ne kadar genişleteceğin sana kalmış. Mesela bir anket formu yapacaksın. Formun kendini bir module olarak yazabilirsin. Sonuçlarını başka bir modül olarak yazabilirsin.

Bir modül içinde diğerini kullanabilir misin? Cevap evet. angular.module('module1', ['module2']) dediğin zaman dependency injection (bağımlılık zerki - türkçe birşey bulamadım) tarafından module1 içine module2 eklenilip kullanılabilir.
6.2k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 221 gösterim
221 gösterim
AngularJS 'in ng-click özelliğini kullanıyorum. İki fonksiyonu aynı anda nasıl kulanabilirim? ng-click="functionA()" ve ng-click="functionB()" ikisni nasıl birleştirebilrim. <input type="text" ng-model="....." ng-click="functionA()" id="......." />
29 Temmuz 2017 Javascript kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 353 gösterim
353 gösterim
Merhaba arkadaşlar, <li><a href="a_grubu.php">A Grubu Listesi</a></li> linki ile; a_grubu.php sayfasında <?php $kisisor=$db->prepare("SELECT * FROM kisiler where kisi_grup='A'"); $kisisor->execute(); ?> A grubunda olan kişileri listeliyorum. Aynı ... olan kişileri listeliyorum. SORU : Her grup için ayrı ayrı *.php sayfası açmak yerine, tek bir sayfada gruplar.php sayfasında nasıl listelerim ?
25 Mart 2021 Php kategorisinde mustappa 110 puan sordu
0 oy
1 cevap 769 gösterim
769 gösterim
MySQLveri tabanında çoklu tabloları LEFT, RIGHT ve FULL OUTER JOIN nedir ve nasıl query yazılır?
22 Temmuz 2017 Veri Tabanı kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 536 gösterim
536 gösterim
Python iki diziyi bir araya getirip tek dizi nasıl yapılır? Asıl istediğim iki diziyi birleştirik küçükten büyüğe doğru sıralamayı nasıl yaparım?
6 Haziran 2021 Python kategorisinde canonka 334 puan sordu
0 oy
1 cevap 1.6K gösterim
1.6K gösterim
Python kullanırken tek satırlık if yani C muadili dillerdeki " x == y ? true : false" işlemini nasıl yapabiliriz.
17 Eylül 2019 Python kategorisinde kenan 6.2k puan sordu