search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
497 gösterim
Bir maven projesine sağ tıkalyp, tomcat server da çalıştırmaya çalışıyorum ancak server seçeneği çıkmıyor, neden olabilir?

"Run on Server" seçeneğinin çıkmasını bekliyorum.
kapalı
Editor/IDE kategorisinde 2.0k puan

1 cevap

0 oy
 
En İyi Cevap
projeye sağ tıklayın,  Properties (özellikler) , Buradan "Project Facets" kısmına gelindiğinde "Dynamic Web Module" seçili olması gerekiyor. Değilse Tik atın ve OK e basın. Bu şekil bende çalıştı. Benim proje bir web projesi olmadığı için bir işe yaramadı, ama normalde böyle yapılmaktaymış onu söyleyeiblirim.

Sonrasında ise projeye sağ tıklayıp, beklediğini serverda çalıştırma seçeneği gelecektir.
2.0k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 525 gösterim
525 gösterim
Eclipse'de server eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebilirim.
10 Ekim 2016 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 431 gösterim
431 gösterim
maven projemizde özel hazırlanmış jarlar var. Bu jarları pom.xml e ekleyemiyoruz. Nasıl bir yol izleyelim ki bu jarları proje otomatik alınsın. Bunu daha çok jenkins ile projeyi deploye ederken, custom jarları indiremediği için yapmak istiyoruz. Nasıl bir yol izlenmeli?
9 Ağustos 2017 Web Programlama kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 406 gösterim
406 gösterim
Selamlar, Eclipse ya da Netbeans kullanırken proje ayarlarından projemin java versiyonunu 1.7 yapıyorum. Fakat maven komutlarından clean compile çalıştırdığım zaman Eclipse ya da Netbeans içinde proje java versiyonu yine 1.5 e geri geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
6 Şubat 2016 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 387 gösterim
387 gösterim
Merhaba, Eclipse'te ctrl ile birlikte yön tuşlarını kullanamıyorum. Normalde kelimeler üzerinde hızlıca gezinmek için ctrl + <sağ> , <sol> gibi tuşları kullanıyorum. Birden çalışmamaya başladı. Notepad'da falan çalışıyor. Sadece eclipse'te çalışmıyor.
19 Ağustos 2019 Editor/IDE kategorisinde sinan 291 puan sordu
0 oy
1 cevap 441 gösterim
441 gösterim
Console basılan logların aynısını bir .txt dosyasına da kopyasını oluşturmak istiyorum, çok üstte kalan loglar okunamıyor.
15 Temmuz 2017 Editor/IDE kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu