search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
195 gösterim
Merhaba,

StringBuffer ve StringBuilder kullanmadan String olan bir değişkenin değerini tersten Java'da nasıl okuyup yazdırabilirim?
Java kategorisinde 193 puan

1 cevap

0 oy
Sanıyorum bir sürü yöntem bulunaiblir.

void ters(String) {
   for(int i = str.length ; i > 0 ; i--)
     System.out.print(str.charAt(i-1))
}

herhalde bu işini görür.
6.2k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 335 gösterim
335 gösterim
Arkadaşlar merhaba, ödevimde bu soruyu yapamadım yardımcı olur musunuz Javada daire isimli bir sınıf oluşturunuz. Bu sınıfın alan değişkenleri yaricap ve alan olsun. Bu alan değişkenlerine ait değer atamalarını oku( ) ve alanihesapla( ) isimli bu sınıfa ait metodlarla gerçekleştiren programı Java’da kodlayınız.
23 Nisan 2021 Java kategorisinde beyza 103 puan sordu
0 oy
0 cevap 574 gösterim
574 gösterim
Bir projemde arduino ve processing kullanarak step motoru kontrol etmek istiyorum. Bunun için basit bir arayüz tasarladım. Arayüzdeki textboxa girilen adım değeri kadar motoru çevirmek istiyorum ancak program sürekli hata veriyor. Sorun ne olabilir, nasıl düzeltebilirim? Processing kodu import controlP5.*; ... width && mouseY >= y && mouseY <= y+height) { return true; } else { return false; } }
10 Haziran 2018 Java kategorisinde BeyzaK 102 puan sordu
0 oy
1 cevap 245 gösterim
245 gösterim
Elimde kullanicinin kendisinin secerek yuklemesini istedigim bir dosya olacak. Bu dosyayi veritabaninda bir tabloda saklamak Istiyorum. Sonrasinda kullanici bu dosyayi geri acip uzerinde bazi degisiklikler yapabilir. Dosya okuma ve yazma islemlerini nasil yapabilirim? Bunun icin javada ne kullanmaliyim? Dosyanin icinde degisiklik olup olmadigini nasil anlarim?
20 Şubat 2016 Java kategorisinde yildiz 193 puan sordu
0 oy
1 cevap 1.4K gösterim
1.4K gösterim
Selam Elimde var olan bir tabloya yeni alanlar ve commentler ekleyeceğim. Bunu minimum komutla nasıl yaparım Oracle'da.
5 Şubat 2019 Veri Tabanı kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
1 oy
1 cevap 779 gösterim
779 gösterim
Elimde bir string verisi var. Diyelim ki "Bugün yeni işe başladım" olsun. Bu string'deki "y" harfinin kaçıncı harf olduğunu nasıl bulabilirim?
11 Şubat 2019 Veri Tabanı kategorisinde yildiz 193 puan sordu