search
Giriş
Merhabalar arkadaşlar, Sitemizi programlama ile ilgilenen bütün arkadaşlarımızın Türkçe içerik konusunda çektiği sıkıntılar düşünülerek soru/cevap şeklinde bir etkileşimde bulunabilmesi için kurduk. Umuyoruz hepimiz için güzel bir deneyim olur. Hasscript Ekibi
0 oy
263 gösterim
Thymeleaf kullanırken html içinden controller üzerindeki bir metodu nasıl çağırabilirim?
Java kategorisinde 6.2k puan

1 cevap

0 oy

Html içinden

<a th:href="${@loginController.getLoginUrl('profile')}" th:unless="${session == null}"> 

 

Controller

...
public String getLoginUrl(String ref) {
    return "xxxx" + ref;
}
...

 

6.2k puan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 gösterim
159 gösterim
Selamlar, Thymeleaf kullandığım uygulamada, thymeleaf html içinden application.properties içindeki bir ayara/değere nasıl ulaşabilirim?
11 Kasım 2019 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu
0 oy
1 cevap 253 gösterim
253 gösterim
HTML ile butona basıp, script içinden kontrolünü yapmak istiyroum. <button ng-click="redirect()">Manuel Aktivite Ekle</button> bu mesela html tarafında, js tarafında ise angular.module('myApp').controller('...', function($scope,$location ) { ........ $scope.redirect = function () { $location.url('http://localhost:8080/Test.html'); } } acaba neyi eksik yapıyorum.
9 Temmuz 2017 Javascript kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
1 cevap 291 gösterim
291 gösterim
Log4j ile dosya içinde ayarlama yapıyorum, hangi format veya ayarları yaparak düzgün okunabilir bir formatta çıktısını alabilirim.
27 Ocak 2016 Java kategorisinde tolgacelik.art 2.0k puan sordu
0 oy
0 cevap 206 gösterim
206 gösterim
Merhaba arkadaşlar, Java üzerinden cmd çağırıp bir dizi komutumu uygulamak (sqlplus çağrılacak ve test.sql dosyası uygulanacak) ve error veya başarılı şeklinde bir exit kodu almaya çalışıyorum. İnternet üzerinden birkaç kodu denedim ama Exitcodu hiçbir şekilde ... şekilde daha önce yaptığınız bir yapı var mıdır? Çoğu makale de exitcodu sql scripti üzerinden almalısınız demekte. Teşekkürler
26 Şubat 2018 Java kategorisinde erkanerkisi 211 puan sordu
0 oy
1 cevap 68 gösterim
68 gösterim
Java dili ile, bir klasör içindeki tüm dosyaları okuyarak içeriklerini ekrana yazdıran bir program nasıl yazılabilir? Bu programda, okunan dosyaların içerikleri bir String değişkenine yazılacak ve her dosya okunduktan sonra ekrana yazdırılacak.
14 Ocak 2023 Java kategorisinde kenan 6.2k puan sordu